Ga naar hoofdinhoud

21 januari: wegens succes opnieuw! PRISMA training Facit: Samen worden we wijzer

Incidenten en calamiteiten komen niet uit de lucht vallen – daar liggen verschillende oorzaken aan ten grondslag. Een goede analyse die leidt tot gericht verbeteren op de basisoorzaken, is voor iedere organisatie belangrijk om (verder) te ontwikkelen.

Facit geeft al jaren in company praktische PRISMA trainingen – maar voor kleinere organisaties of organisaties waar maar één of twee medewerkers aan zo’n training deel willen nemen, is dat niet altijd een goede oplossing. We hebben een klant in het noorden van Nederland die op 21 januari voor een aantal medewerkers de PRISMA basistraining wil. Die gelegenheid willen we aangrijpen om meerdere zorgaanbieders de gelegenheid te bieden om een kleiner aantal deelnemers af te vaardigen. Op vrijdag 21 januari combineren we tot een groep van maximaal 12, waardoor iedere deelnemer voldoende aan bod komt, met ruim aandacht voor vragen en praktijkvoorbeelden – én de gelegenheid om van collega’s te leren.

Samen worden we wijzer!

Geïnteresseerd? Neem voor informatie over inhoud, planning en kosten contact op met Gineke Feenstra via gineke.feenstra@facit.nl of telefoonnummer 0251 – 212 202.

Back To Top