Ga naar hoofdinhoud

Facit doet!

We waren aangenaam verrast door de leuke mailtjes die we van onze klanten kregen in reactie op onze ‘Facit Doet!’ actie.  We hebben echt eerlijk geloot en het lot laten bepalen. Dat kon ook niet anders, want onze loyaliteit voor de verschillende klanten en de variëteit in leuke verzoeken zou ons verscheuren als we het anders zouden doen. Wat begonnen is als een spontane actie om iets leuks te doen met en bij onze klanten, voelt nu wat ongemakkelijk omdat we ook mensen nu moeten teleurstellen. Dus dáár gaan we nog wat op bedenken, later dit jaar!

Wil je weten wie wel in de prijzen is gevallen? Dat zijn Sint Jacob in Haarlem, Zorgboerderij Kastanjehof in Barsingerhorn, Rosa Spier Huis in Laren, Warande in Zeist, Het Polderwiel in Dordrecht en Gasthuis Millingen in Milingen. We gaan bewoners verwennen, de ballenbak weer in orde maken, meedenken of het kwaliteitshandboek anders kan, met bewoners wandelen naar een tuincentrum, meehelpen op een koffieochtend voor vrijwilligers en bewoners én brainstormen over hoe de overwegingen van criticasters in het CTO het beste benut kunnen worden.

Van alles wat dus, helemaal passend bij onze dagelijkse praktijk!  We zullen op onze website delen hoe onze inzet daar is verlopen. En we hopen dat wij op een ander moment dit jaar ook voor jullie organisatie iets leuks kunnen betekenen!

Back To Top