Ga naar hoofdinhoud

Facit VIP Arrangement

Op maandagmiddag 29 juni hadden we onze klantendag bedacht; een dag waarop we met onze klanten zouden vieren dat we 20 jaar bestaan. Een dag waarop klanten elkaar en ons beter leren kennen; waar uitgewisseld wordt en inspiratie wordt opgedaan. Een gezellige dag, die ook inhoudelijk nuttig zou zijn. Zo hadden we het voor ogen. En zó’n  dag houden jullie nog tegoed, dat is beloofd!

Nadat we, pre-Corona, de vooraankondiging van onze klantendag rondstuurden, hadden twee klanten zich al razendsnel ingeschreven.  Sabine Plender van IJsselheem en Andrea Kemperman van ABC Zorgcomfort, want zij waren het, heeft dit een VIP status voor de klantendag opgeleverd. Maar wat heb je aan een VIP status als de klantendag niet doorgaat? Onze collega Marja Heida bezocht hen daarom op hun eigen locatie met taart en bloemen. Wat we al wel kunnen regelen, handelen we eigenlijk het liefst gelijk ook maar af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je ook zin in een bezoekje van een Facit collega, met taart voor je team en bloemen voor jou? Meld je aan voor een Facit VIP Arrangement bij je eigen beleidsadviseur of onderzoekscoördinator of bij ons algemeen secretariaat. Wie weet staan we volgende maand bij jou op de stoep!

Back To Top