Ga naar hoofdinhoud

Hoera een nieuwe website

Het is weer de 20e! Van harte welkom op onze nieuwe website. We hebben ons best erop gedaan, maar het kan natuurlijk toch altijd zo zijn dat je nog foutjes ziet of dat er linken zijn die niet werken. Je doet ons een plezier als je ons dat dan laat weten! En los daarvan horen we gewoon ook graag wat je van de nieuwe website vindt. Of van Facit in het algemeen :-).

Precies in de periode van onze 20e verjaardag zijn we een tijdje stil geweest. Niet echt stil natuurlijk – we hebben hard gewerkt aan de doorlopende klussen, een aantal dingen opgefrist in onze interne organisatie, online met heel Facit intensief overlegd over aanpak en inzet en koers. Ook hebben we veel geleerd van wat er niet, maar vooral ook wat er wél kan in een situatie waarin we plotseling allemaal wekenlang vanuit huis werkten en niet of nauwelijks meer bij zorgorganisaties over de vloer konden komen. Onderzoek, onderdelen van audits en trainingen, beleidsondersteuning, klachtenafhandeling – het kan gelukkig allemaal ook goed op fysieke afstand, via de nabijheid die door moderne communicatiemiddelen wordt mogelijk gemaakt.

We hebben onze ‘Facit 20 jaar’ festiviteiten even stilgezet. Niet alleen omdat het niet mogelijk was om nu de Facit Doet bijeenkomsten te houden, of de klantendag – ook omdat we het niet gepast vinden in een periode waarin onze klanten alles op alles zetten om bewoners en medewerkers veilig te houden en familie gerust te stellen. We hopen dat er straks weer iets meer lucht is en rek in de maatregelen – vooral omdat het voor jullie cliënten en medewerkers betekent dat het leven weer verder genormaliseerd is.

Deze zomer gaan we proberen de afspraken van Facit Doet! die we op 20 februari eerlijk verloot hebben, tot uitvoer te brengen. We zullen daar uiteraard ook over berichten op de site.  Alles op geleide van hoe de situatie dan is en wat er kan en mag: we zijn Facit, we blijven flexibel 🙂

Je hoort op of rond 20 juli weer van ons!

 

 

Back To Top