Skip to content

Kortingsactie ZorgkaartNederland

Met ingang van verslagjaar 2021 is voor de landelijk aan te leveren cliëntervaringsgegevens helemaal overgestapt op de nieuwe ‘Totaalscore’. Organisaties die op ZorgkaartNederland genoemd staan als verpleeg- en verzorgingshuis, particulier woonzorgcentrum, hospice of zorghotel kunnen ook in 2021 nog gebruik maken van de kortingsactie van Patiëntenfederatie Nederland. 50% van de kosten van de uitvraag kunnen door de Patiëntenfederatie Nederland vergoed worden.

Aanmelden gaat als volgt:

  • Je mailt aan onderzoek@facit.nl of aan je eigen onderzoekscoördinator hoeveel dagdelen je interviewers van Facit wilt vragen om telefonisch of op locatie cliëntervaringen te verzamelen voor ZorgkaartNederland. Dit kunnen ervaringen van bewoners zelf zijn, maar ook van hun vertegenwoordigers.
  • Wij melden jullie organisatie voor deze actie aan bij Patiëntenfederatie Nederland..
  • Wanneer Patiëntenfederatie Nederland ons goedkeuring heeft gegeven, ontvang je van Facit een offerte waar de korting in is opgenomen.

 

Meer weten?
Dit is de link naar het oorspronkelijke bericht van ZorgkaartNederland. 

Dorine Duwel informeert je graag nader. Je kunt haar bereiken via dorine.duwel@facit.nl of telefonisch via 0251 – 212 202.

Back To Top