skip to Main Content

Werken bij Facit

Facit is een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bieden van advies en praktische (beleidsmatige) ondersteuning aan organisaties in zorg en welzijn, kinderopvang & onderwijs, gemeenten. Ook organiasties in MKB, stichtingen en verenigingen kunnen onze diensten inzetten. Onze activiteiten zijn onder te verdelen in vier hoofdgroepen: Advies, Onderzoek,  Training en Ondersteunende Diensten.

Bij Facit werken 18 medewerkers. Daarnaast beschikt Facit over een vaste groep met flexibel inzetbare interviewers en medewerkers dataverwerking.  Facit is gevestigd in Velsen-Noord, maar we werken daarnaast ook vanuit onder meer Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch en Steenwijk.

De werksfeer bij Facit kenmerkt zich door onderlinge loyaliteit en teamgeest. Er wordt hard gewerkt. Het belang van onze klanten staat voorop, en daarvoor zetten we graag een stapje extra. Onze klanten rekenen erop dat wij onze afspraken altijd nakomen.

Facit wil als werkgever flexibel zijn ten opzichte van haar medewerkers. Werken vanuit huis is bij ons al vele jaren gemeengoed, voor alle functies. Medewerkers werken zelfstandig en kunnen in hoge mate zelf hun werktijden en werkzaameheden bepalen, uiteraard binnen de hierover gemaakte afspraken.

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Facit. Maar heb je belangstelling om bij ons te werken, dan ontvangen we graag je open sollicitatie.

 

Back To Top