skip to Main Content

Werken bij Facit

Facit is een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bieden van advies en praktische (beleidsmatige) ondersteuning aan organisaties in zorg en welzijn, kinderopvang & onderwijs, gemeenten. Ook organisaties in MKB, stichtingen en verenigingen kunnen onze diensten inzetten. Onze activiteiten zijn onder te verdelen in vier hoofdgroepen: Advies, Onderzoek,  Training en Ondersteunende Diensten.

Bij Facit werkt, naast de vaste medewerkers, ook een groep met flexibel inzetbare interviewers en medewerkers dataverwerking.  Facit is gevestigd in Velsen-Noord, maar we werken daarnaast ook vanuit onder meer de Zaanstreek, Amersfoort, Den Bosch, Zwolle, Steenwijk en Zutphen.

De werksfeer bij Facit kenmerkt zich door onderlinge loyaliteit en teamgeest. Er wordt hard gewerkt. Het belang van onze klanten staat voorop, en daarvoor zetten we graag een stapje extra. Onze klanten rekenen erop dat wij onze afspraken altijd nakomen.

Facit wil als werkgever flexibel zijn ten opzichte van haar medewerkers. Werken vanuit huis is bij ons al vele jaren gemeengoed, voor alle functies. Medewerkers werken zelfstandig en kunnen in hoge mate zelf hun werktijden en werkzaamheden bepalen, uiteraard binnen de hierover gemaakte afspraken.

Wil je bij ons werken? Dan vinden we het leuk om van je te horen. Bel of mail ons gerust!

Back To Top