test
Hier bent u: Facit > Over Facit > Werken bij Facit

Werken bij Facit

Facit is een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bieden van advies en praktische (beleidsmatige) ondersteuning aan organisaties in zorg, welzijn, kinderopvang & onderwijs, gemeenten, MKB en stichtingen en verenigingen. Onze activiteiten zijn onder te verdelen in drie hoofdgroepen: Advies, Onderzoek en Training.

Bij Facit werken 18 medewerkers. Daarnaast beschikt Facit over een vaste groep met flexibel inzetbare interviewers en medewerkers dataverwerking. De hoofdvestiging van Facit is in Velsen-Noord. Daarnaast werken we onder meer vanuit Hedel, Steenwijk en Amersfoort.

De werksfeer bij Facit kenmerkt zich door onderlinge loyaliteit en teamgeest. En er wordt hard gewerkt. Het belang van onze klanten staat voorop, en daarvoor zetten we graag een stapje extra. Onze klanten rekenen erop dat wij onze afspraken altijd nakomen.

Facit wil als werkgever flexibel zijn ten opzichte van haar medewerkers. Werken vanuit huis is bij ons gemeengoed, voor vrijwel alle functies. Alle medewerkers werken zelfstandig en kunnen in hoge mate zelf hun werktijden en werkzaamheden bepalen, uiteraard binnen de hierover gemaakte afspraken.

Op dit moment is er een vacature voor beleidsadviseur bij Facit.