Skip to content

PRISMA training

Incidenten en calamiteiten komen niet uit de lucht vallen – daar liggen verschillende oorzaken aan ten grondslag. Een goede analyse die leidt tot gericht verbeteren op de basisoorzaken, is voor iedere organisatie belangrijk om (verder) te ontwikkelen.

Facit geeft al jaren in company praktische PRISMA trainingen – maar voor kleinere organisaties of organisaties waar maar één of twee medewerkers aan zo’n training deel willen nemen, is dat niet altijd een goede oplossing. Voor de regio Oost-Nederland willen we dit najaar graag zorgaanbieders de gelegenheid bieden om een kleiner aantal deelnemers af te vaardigen. Die gelegenheid willen we graag aangrijpen om meerdere zorgaanbieders de gelegenheid te bieden om een kleiner aantal deelnemers af te vaardigen. We combineren tot een groep van maximaal 12, waardoor iedere deelnemer voldoende aan bod komt, met ruim aandacht voor vragen en praktijkvoorbeelden – én de gelegenheid om van collega’s te leren. Samen worden we wijzer!

Geïnteresseerd? Neem voor informatie over inhoud, planning en kosten contact op met Angela van Bergeijk via angela.van.bergeijk@facit.nl of telefoonnummer 0251 – 212 202.

Back To Top