Skip to content

Tweedaagse training: Training Interne Audits

Kwaliteit in jouw organisatie: hoe hou je op een effectieve manier vinger aan de pols? Of je nou werkt met PREZO, HKZ, ISO of een eigen set afspraken: om te weten of het allemaal gaat zoals is afgesproken én zoals de bedoeling is, is het handig om daar af en toe te op te checken. Waar kan het beter en wat is daar voor nodig? Wat gaat er al goed en hoe kan je ervoor zorgen dat het zo blijft? In onze training interne audits leren we je hoe je daar gericht en effectief checks op kunt uitvoeren. We bespreken en oefenen de planning en organisatie van interne audits, de uitvoering ervan en de verslaglegging, én de opvolging van uitkomsten.

Op 17 november 2022 en 19 januari 2023 geven we deze training op locatie in Velsen-Noord. Er zijn deelnemers van verschillende organisaties. Kosten voor anderhalve dag: 425,- p.p.. Bij meer dan één deelnemer van dezelfde organisatie, bedragen de kosten 395,- p.p. vanaf de 2e deelnemer. Kosten zijn inclusief trainingsmateriaal en lunch op de eerste trainingsdag.

Geïnteresseerd? Neem voor informatie contact op met Angela van Bergeijk via angela.van.bergeijk@facit.nl of bel naar 0251 – 212 202.

Back To Top