test
Hier bent u: Facit > Facit ondersteunt en adviseert in de zorg > En verder … > JGZ > Check&Act, Audits

Check&Act, Audits

Bent u klaar voor het uitvoeren van een moderniseringsslag op ´Check & Act’? Audits vanuit cliëntperspectief en het koppelen van audituitkomsten aan uitkomsten van raadplegingen of het ouderpanel en vice versa geven uw organisatie hoogwaardige kwaliteitsinformatie!

De Facit Audit en OnderzoeksCompagnie wordt gevormd door Facit-medewerkers die zich gespecialiseerd hebben in Check & Act en ruime ervaring hebben met het uitvoeren van nulmetingen, interne en externe audits, quickscan, (risico-) analyses, inventarisaties, veiligheids- en kwaliteitsrondes, evaluaties, onderzoeken. De Check van de metingen en onderzoeken wordt gevolgd door een Act: wat kan er beter op grond van de verzamelde informatie en hoe kan dat het beste gebeuren? Hoe sluiten verbeteracties aan op wat er werkt binnen uw organisatie? Hoe kan dat wat er nu al goed gaat, geborgd worden? Praktische adviezen en directe toepasbaarheid kenmerken onze Acts.

Meer weten? Yvonne Kok informeert u graag nader. Ze is bereikbaar via yvonne.kok@facit.nl of telefonisch via  het algemene telefoonnummer van Facit: 0251 – 212 202.

stempel_rood_transparant