test

Advies

Facit Advies richt zich op beleids- en organisatieontwikkeling. Onze adviseurs hebben elk hun eigen specialiteiten en aandachtsgebieden. Voor elke organisatie, opdracht en organisatieniveau zoeken wij naar de beste combinatie van adviseur en opdrachtgever. In alle gevallen is onze ondersteuning praktisch en gedegen.

Wat we adviseren sluit aan bij uw organisatiedoelen en visie, en is resultaatgericht, SMART & slank.  De positionering en financiering van dagactiviteiten, op het snijvlak van intramurale zorg, thuiszorg en welzijn maakt dit werkveld interessant. Onze adviezen moeten werken in uw dagelijke praktijk en aansluiten bij de mogelijkheden van uw medewerkers en vrijwilligers. Dat betekent ook dat we hen nadrukkelijk meenemen als partij in onze adviesopdrachten. Onze inzet is tijdelijk – uw medewerkers en vrijwilligers maken het iedere dag waar.

Meer weten? Yvonne Kok en Angela van Bergeijk staan u graag te woord. U kunt hen bereiken via yvonne.kok@facit.nl, angela.van.bergeijk@facit.nl of via het algemene telefoonnummer van Facit: 0251 – 212 202.