skip to Main Content
test

Interim ondersteuning

Heeft u behoefte aan extra expertise of vervanging van een vaste medewerker die tijdelijk niet beschikbaar is?  De beleidsadviseurs van Facit kunnen per direct de functie van adviseur, beleidsmedewerker of projectleider op zich nemen.  Ook onze secretariaatsmedewerkers kunnen ingezet worden voor tijdelijke ondersteuning, bijwerken van achterstallige werkzaamheden, archiveren of notuleren van uw vergaderingen.

Facit is inzetbaar voor zowel de korte als langere termijn. Onze beleidsadviseurs hebben ervaring in een staffunctie en gaan snel en pragmatisch te werk. Met gevoel voor de omstandigheden gaat de Facit beleidsadviseur aan de slag met de beleidsmatige prioriteiten van uw organisatie.  We werken ons snel in en ontzorgen waar nodig. Van begin af aan houden we ook de overdracht aan het einde van de opdracht in het oog, zodat zowel de start als het einde van een opdracht rimpelloos verloopt.

De Facit beleidsadviseurs hebben veel ervaring met onderzoek en advieswerk in de zorgsector. Zij voeren ook op andere gebieden (trainingen, auditen) en voor andere stakeholders/partijen (gemeenten, cliënten) opdrachten uit. Daardoor zijn de Facit medewerkers in staat om in een korte tijd de werkwijze van de organisatie eigen te maken.

Meer informatie verstrekt Dorine Duwel u graag. Ze is bereikbaar via dorine.duwel@facit.nl, telefoon 06- 44956304 of  0251 – 212 202.

Back To Top