test

Advies

De Facit adviseurs zijn graag uw partner in beleids- en organisatieontwikkeling in de VV&T. Kenmerk van onze ondersteuning is dat deze altijd praktisch en gedegen  is. Wat we adviseren sluit aan bij uw organisatiedoelen en visie, is resultaatgericht, SMART & slank.

Onze adviezen werken als ze aansluiten bij de mogelijkheden van uw medewerkers. Dat betekent dat we het meenemen van de medewerkers in de beoogde veranderingen als een integraal onderdeel zien van onze adviesopdrachten. Onze inzet is tijdelijk – uw medewerkers maken het iedere dag waar.

Onze adviseurs hebben elk hun eigen specialiteiten en aandachtsgebieden. Meer weten? Yvonne Kok en Angela van Bergeijk staat u graag te woord. U kunt hen bereiken via yvonne.kok@facit.nl, angela.van.bergeijk@facit.nl of via het algemene telefoonnummer van Facit: 0251 – 212 202.

Van verpleegkundigen en verzorgenden wordt verwacht dat zij in staat zijn om cyclisch te werken met een zorgleefplan. Dit vraagt van medewerkers vaardigheden op het gebied van methodisch werken en op het gebied van cliëntgericht, doelgericht en objectief rapporteren. verder lezen

De training rapporteren wordt aangepast aan het deskundigheidsniveau van de medewerker en de praktijk van de organisatie. Het doel van de training is dat de deelnemers in staat zijn om te rapporteren op domeinen en doelen uit het zorgleefplan, zodanig dat er sprake is van cliëntgericht werken. Kunnen observeren en signaleren zijn hierbij belangrijke voorwaarden voor een gerichte rapportage.

Wilt u meer wilt weten over de ondersteuning die Facit kan bieden bij het trainen van rapportagevaardigheden, dan kunt u contact opnemen met Angela van Bergeijk. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0251 – 212 202 of via angela.van.bergeijk@facit.nl