Ga naar hoofdinhoud

Doet wat zij belooft

Facit doet wat zij belooft en levert kwaliteit waar het nodig is.

Effectieve advisering en uitvoering

Reageren snel, persoonlijk contact, korte lijnen, effectieve advisering en uitvoering van klussen, goede prijs/kwaliteit verhouding en geen grote moloch.

Snelle reactie

Facit is een laagdrempelig te benaderen organisatie. Niet alleen leveren zij medewerkers die binnen een organisatie komen en grote mate van expertise bezitten, hiernaast zijn zij telefonisch en via e-mail ook zeer behulpzaam bij vraagstukken. De snelle reactie die we terugkrijgen als organisatie heeft ons het afgelopen jaar erg geholpen.

Persoonlijke samenwerking

Prettige, persoonlijke en deskundige samenwerking. Flexibel inspelend op de vraag van dat moment.

Fantastische samenwerking

Wij als Woon-zorgcomplex “Welgelegen” waren zeer tevreden met de hulp die Facit ons heeft gegeven bij het implementeren van de HKZ 165 zorg en welzijn. Zij hebben ons op alle punten geholpen met de implementatie. Gedegen kennis die bij de medewerker aanwezig was is ons zeer goed van pas gekomen. Het gevoel wat deze medewerker ons gaf, was voor ons de aanleiding om Facit te blijven vragen met hulp en ondersteuning om de cliënttevredenheid bij ons te toetsen. Ook in de toekomst zal ik zeker Facit aanbevelen bij collega’s om hulp te vragen voor vraagstukken die bij de zorgverlening aan bod komen. Facit en in bijzonder Marja Heida bedankt voor al het grandioze werk en de fantastische samenwerking.

Deskundige medewerkers

Facit is een professionele organisatie met deskundige medewerkers en auditors. Alle medewerkers zijn flexibel, denken mee en reageren snel op eventuele vragen. Onze organisatie laat al jaren de interne HKZ audit door Facit uitvoeren. Hier zijn wij erg tevreden over.

Altijd alert en paraat

Facit heeft ons een kwalitatief goede en flexibele ondersteuning geboden in het proces naar HKZ-certificering in een voor onze organisatie onrustige tijd. Niet meer dan nodig maar altijd alert en paraat wanneer het wel nodig was. We hebben het als een zeer fijne samenwerking ervaren.

Fijne partner

Facit is snel, deskundig en professioneel.
Een fijne partner om mee samen te werken!

Goed verloop

Woonvoorziening de Brug b.v. heeft een beroep gedaan op de diensten van Facit. Dit verliep zo goed dat we nu meerdere diensten afnemen en collega bedrijven al hebben doorverwezen naar Facit.

Back To Top