Skip to content

Aanbevelenswaardig

Wij hebben in Facit een goede partner gevonden voor onze Wzd-audit. Facit begreep onze onzekerheid in het juist uitvoeren van de wet- en regelgeving en de borging in onze organisatie en wist daar een goed auditprogramma op te maken. De Wzd-audit was goed opgebouwd langs de normen die IGJ stelt. De auditor straalde rus, openheid en vertrouwen uit. De plezierige gesprekken voor en tijdens de audit. We horen dit van ieder geïnterviewde terug. We hebben een helder opgebouwd rapport ontvangen met een goed advies waar onze verbeterpunten liggen. Facit vinden we aanbevelenswaardig.

Effectieve advisering en uitvoering

Reageren snel, persoonlijk contact, korte lijnen, effectieve advisering en uitvoering van klussen, goede prijs/kwaliteit verhouding en geen grote moloch.

Snelle reactie

Facit is een laagdrempelig te benaderen organisatie. Niet alleen leveren zij medewerkers die binnen een organisatie komen en grote mate van expertise bezitten, hiernaast zijn zij telefonisch en via e-mail ook zeer behulpzaam bij vraagstukken. De snelle reactie die we terugkrijgen als organisatie heeft ons het afgelopen jaar erg geholpen.

Doet wat zij belooft

Facit doet wat zij belooft en levert kwaliteit waar het nodig is.

Fantastische samenwerking

Wij als Woon-zorgcomplex “Welgelegen” waren zeer tevreden met de hulp die Facit ons heeft gegeven bij het implementeren van de HKZ 165 zorg en welzijn. Zij hebben ons op alle punten geholpen met de implementatie. Gedegen kennis die bij de medewerker aanwezig was is ons zeer goed van pas gekomen. Het gevoel wat deze medewerker ons gaf, was voor ons de aanleiding om Facit te blijven vragen met hulp en ondersteuning om de cliënttevredenheid bij ons te toetsen. Ook in de toekomst zal ik zeker Facit aanbevelen bij collega’s om hulp te vragen voor vraagstukken die bij de zorgverlening aan bod komen. Facit en in bijzonder Marja Heida bedankt voor al het grandioze werk en de fantastische samenwerking.

Persoonlijke samenwerking

Prettige, persoonlijke en deskundige samenwerking. Flexibel inspelend op de vraag van dat moment.

Altijd alert en paraat

Facit heeft ons een kwalitatief goede en flexibele ondersteuning geboden in het proces naar HKZ-certificering in een voor onze organisatie onrustige tijd. Niet meer dan nodig maar altijd alert en paraat wanneer het wel nodig was. We hebben het als een zeer fijne samenwerking ervaren.

Fijne partner

Facit is snel, deskundig en professioneel.
Een fijne partner om mee samen te werken!

Goed verloop

Woonvoorziening de Brug b.v. heeft een beroep gedaan op de diensten van Facit. Dit verliep zo goed dat we nu meerdere diensten afnemen en collega bedrijven al hebben doorverwezen naar Facit.

Deskundige medewerkers

Facit is een professionele organisatie met deskundige medewerkers en auditors. Alle medewerkers zijn flexibel, denken mee en reageren snel op eventuele vragen. Onze organisatie laat al jaren de interne HKZ audit door Facit uitvoeren. Hier zijn wij erg tevreden over.

Open communicatie

Kennis, open communicatie en heldere verslaglegging.

Stelt de juiste vragen

Facit is zeer kundig, stelt zichzelf flexibel op, goed bereikbaar en levert ondersteuning op maat. De beleidsmedewerker stelt de juiste vragen, is kritisch maar weet ook mensen gerust te stellen. De regie als externe voorzitter wordt gepakt maar betrekt medewerkers bij het onderzoek en stuurt aan/ bij waar nodig.

Back To Top