skip to Main Content

Heldere eindpresentatie

Facit heeft een op maat gemaakt onderzoek geleverd, uitmondend in een heldere eindpresentatie in woord en beeld. Het directe en heldere overleg was een goede basis voor de samenwerking.

Fantastische samenwerking

Wij als Woon-zorgcomplex “Welgelegen” waren zeer tevreden met de hulp die Facit ons heeft gegeven bij het implementeren van de HKZ 165 zorg en welzijn. Zij hebben ons op alle punten geholpen met de implementatie. Gedegen kennis die bij de medewerker aanwezig was is ons zeer goed van pas gekomen. Het gevoel wat deze medewerker ons gaf, was voor ons de aanleiding om Facit te blijven vragen met hulp en ondersteuning om de cliënttevredenheid bij ons te toetsen. Ook in de toekomst zal ik zeker Facit aanbevelen bij collega’s om hulp te vragen voor vraagstukken die bij de zorgverlening aan bod komen. Facit en in bijzonder Marja Heida bedankt voor al het grandioze werk en de fantastische samenwerking.

Deskundige medewerkers

Facit is een professionele organisatie met deskundige medewerkers en auditors. Alle medewerkers zijn flexibel, denken mee en reageren snel op eventuele vragen. Onze organisatie laat al jaren de interne HKZ audit door Facit uitvoeren. Hier zijn wij erg tevreden over.

Een vloeiend traject

N.a.v. eerdere ervaringen opnieuw contact met Facit opgenomen. De goede bereikbaarheid, het meedenken om goed aan te sluiten bij onze wensen en de klantgerichtheid toen er voor ons een onduidelijkheid was in de rapportage hebben het tot een vloeiend traject gemaakt.

Fijne partner

Facit is snel, deskundig en professioneel.
Een fijne partner om mee samen te werken!

Back To Top