Skip to content

Klantgerichte organisatie

Facit is een klantgerichte organisatie, die graag met je meedenkt. Ze hebben kennis van zaken en genereren mooie, professionele rapportages.

Rapportage goed leesbaar

We hebben de dienstverlening van Facit als zeer positief ervaren. De opgeleverde rapportage is representatief en goed leesbaar. Goed te gebruiken om verbeterplannen te maken. Daarnaast verloopt de snelheid in de communicatie goed. Soms is meerdere keren vragen/herinneren wel nodig om uiteindelijk het gewenste resultaat te krijgen. Aanpak voor telefonische interviews verloopt goed. Voorafgaand is er de mogelijkheid om wensen en vragen te bespreken.

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking met Facit, duidelijke rapportages en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik blijf trouw aan Facit! Wat opvalt is dat ik al 5 jaar met dezelfde medewerker communiceer. Dat maak je niet vaak meer mee!

Adequaat

Snel, adequaat en passend!

Grote expertise

Wij zijn bijzonder tevreden over het samenwerken met Facit om te komen tot een meetinstrument op maat dat voldoet aan de landelijke eisen en vervolgens het doorontwikkelen ervan. We ervaren een grote expertise ten aanzien van onderzoek en het doelgebied VVT. En daarbij zijn het vriendelijke en servicegerichte medewerkers.

Verzorgde rapportage

Ze hebben kennis van zaken, duidelijke communicatie en leveren een verzorgde rapportage.

Flexibele partner in uitvoering

Facit is een betrouwbare, actief meedenkende partner. Ze zijn goed bereikbaar en een flexibele partner in de uitvoering. De vaste contactpersoon bij Facit dacht proactief mee om ons klanttevredenheidsonderzoek succesvol uit te voeren. Het rapport is helder en goed te delen met collega’s binnen de organisatie.

Fijne samenwerking en goed contact

Facit biedt een fijne samenwerking en goed contact. Bij vragen krijg je vaak dezelfde dag nog antwoord. Bij problemen wordt er actief meegedacht in oplossingen.

Tevreden over dienstverlening

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Facit.

Oplossings- en servicegericht

Facit is deskundig en klantgericht. De medewerkers van Facit staan altijd klaar om met je mee te denken en zijn oplossing- en servicegericht. Ze leveren rapportages en een overzichtelijk dashboard op maat, zodat de uitkomsten snel inzichtelijk zijn. Ben je op zoek naar een deskundig onderzoeksbureau? Dan moet je bij Facit zijn!

Communicatie en afstemming erg prettig

In 2022 heeft Facit ons ondersteund bij de uitvoering van de PREM. Dat heeft ons veel werk uit handen genomen. De communicatie en afstemming verliepen erg prettig. Als eindresultaat ligt er een mooi rapport.

Goed en eenvoudig te bereiken

We hebben de dienstverlening van Facit als zeer prettig ervaren. Zij zijn goed en eenvoudig te bereiken. We konden snel schakelen en een afspraak inplannen. Daarnaast is een ieder erg prettig in het contact.

Als organisatie ontzorgt

Woonzorggroep Samen heeft Facit ingeschakeld voor de cliënttevredenheidsmeting in de langdurige zorg. Door de gehouden interviews onder onze bewoners en telefonische enquête bij de vertegenwoordigers hebben we een goed beeld gekregen van hoe onze zorgverlening wordt ervaren. De infographics geven een duidelijk beeld per locatie/team. De afstemming en ondersteuning vanuit Facit om de tevredenheidsmeting uit te zetten, zorgen ervoor dat je als organisatie ontzorgt wordt.

Flexibel

Adequate dienstverlening, flexibel en een goede samenwerking.

Heel persoonlijk contact

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met bureau Facit. Ondanks de fysieke afstand van het bedrijf, was er toch heel persoonlijk contact en goede dienstverlening.

Vriendelijk en netjes contact

Korte lijnen, snelle reactie, vriendelijk en netjes in contact met medewerkers en cliënten, zorgvuldig werken en heldere rapportages.

Goed begeleid

Facit, in het bijzonder Sabine van Pelt, heeft Valkenhof goed begeleid en ontzorgt in onze vraag.

Fijne samenwerking

Al 4 jaar op rij een hele fijne samenwerking met Facit en het mailcontact met de contactpersoon loopt altijd super! Duidelijke rapportages over het PREM onderzoek.

Fijne onafhankelijke organisatie

Facit is een fijne onafhankelijke partij om mee samen te werken. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en aan mijn collega’s raad ik aan om een keer vrijblijvend een gesprek aan te gaan wat Facit voor jullie organisatie kan betekenen.

Zeer tevreden

Woonzorgvoorziening de Brug maakt sinds 2021 veel gebruik van het aanbod van Facit. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop deze organisatie om gaat met onze vragen.

Professioneel eindrapport

Prettig contact, ontzorgend en een professioneel eindrapport waar we goed onze verbeteracties op kunnen baseren.

Afspraken worden nagekomen

Zeer tevreden over de dienstverlening van Facit. Duidelijkheid m.b.t. de contactpersonen, korte lijnen en afspraken worden nagekomen. In overleg kunnen er extra vragen toegevoegd worden aan de cliëntenraadpleging, die zorgvuldig uitgevoerd wordt. Ook zeer tevreden over de rapportage en infographic (waar in één oogopslag de score te zien is).

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, afspraken worden goed nagekomen, prettig onderling overleg, goed rapport en flexibel.

Heldere eindpresentatie

Facit heeft een op maat gemaakt onderzoek geleverd, uitmondend in een heldere eindpresentatie in woord en beeld. Het directe en heldere overleg was een goede basis voor de samenwerking.

Erg begripvol

Ik heb Facit en met name de onderzoekscoördinaor Merel Haaring als erg prettig ervaren. Zij was snel met antwoorden op onze vragen en erg begripvol als wij door de corona-tijd niet altijd op tijd gegevens aan konden leveren. Facit heeft veel uit onze handen kunnen nemen en soepel gezorgd voor de afname van de PREM. Merel kon ook kritisch meedenken met onze ideeën over de organisatie van de PREM en de onderverdeling van de verschillende borglocaties binnen onze organisatie.

Ervaren partner

Carinova ervaart Facit al jarenlang als een betrouwbare en ervaren partner met betrekking tot meerdere soorten van cliënttevredenheidsonderzoeken. De medewerkers van Facit zijn op de hoogte met de relevante ontwikkelingen, de sector en omgeving waar de organisatie zich in beweegt. Facit past zich flexibel aan wensen en mogelijkheden van onze organisatiewensen aan, denkt pro actief, is positief ingesteld en constructief mee en staat altijd agile open voor overleg.

Zorgvuldige rapportages

Wij ervaren Facit al jaren als een betrouwbare en efficiente organisatie. Ze komen de afspraken na en leveren zorgvuldige rapportages af.

Uitvoering is conform afspraken

De dienstverlening is goed. Dat wil zeggen dat ze eerlijk advies geven, ze denken mee in wat jouw organisatie nodig heeft en wenselijk is, gebaseerd op landelijke eisen etc. Je krijgt snel reactie en ook de uitvoering is conform afspraken. De rapportages zijn goed te gebruiken in de praktijk om verder te ontwikkelen in kwaliteit.

Adequate dienstverlening

Goede communicatie, adequate dienstverlening en alles wordt snel geregeld.

Fijne samenwerking

Het was een fijne samenwerking.

Snelle schakeling

Fijne contacten, snelle schakeling en er werd snel een reactie gegeven wanneer we mailde of bellen. Rapportage zag er ook meer dan prima uit. Hier zijn we mee geholpen!

Van aanvullende waarde

Zeer prettig en nuttig. Van aanvullende waarde.

Klantgericht

Prettig, vriendelijk, meedenkend en klantgericht.

Elkaar feedback geven is mogelijk

De dienstverlening van Facit is erg prettig, flexibel en gemakkelijk te bereiken. Facit staat open voor een fijne samenwerking waarin elkaar feedback geven goed mogelijk is. Ook deadlines zijn goed te bespreken (en te halen) met Facit.

Goede ondersteuning

Facit biedt goede ondersteuning bij het uitvoeren van een klantwaarderingsonderzoek.

Goed voorbereid en georganiseerd

De dienstverlening vanuit Facit was zoals altijd goed voorbereid en georganiseerd.

Heel tevreden over werkwijze

Facit heeft voor het derde jaar op rij ons PREM onderzoek geregeld. Heel tevreden over de werkwijze en reactiesnelheid van Facit. Ik lever gegevens aan en de rest wordt keurig geregeld door Facit, geen omkijken naar. De terugkoppelingen van het onderzoek zijn zeer netjes en overzichtelijk. Heel blij met Facit, volgend jaar weer gewoon via hun ons PREM onderzoek.

Actief meedenken

Onze ervaringen met Facit zijn zeer positief. Er is fijne, constructieve samenwerking met de onderzoeksoördinator. Er wordt actief meegedacht om tot een instrument op maat te komen. Toegevoegde kennis/kwaliteitswaarde t.a.v. onderzoeksmogelijkheden, vraagstellingen, wettelijke eisen en ervaringen van andere organisaties. Waardoor we tot een valide instrument zijn gekomen. En waardevolle uitkomsten.

Voldoende ruimte voor eigen accenten

We zijn al jarenlang klant van Facit en de samenwerking verloopt prima. Vanuit een standaardoverzicht worden mogelijke vragen voorgelegd, maar er is voldoende ruimte om eigen accenten te leggen. We kunnen dus ook echt die onderdelen meten waarover we zelf meer willen weten.

Deskundig en betrouwbaar

Facit is deskundig en betrouwbaar. In persoonlijk contact zijn wij snel tot een gedegen onderzoek in onze organisatie gekomen die ook nog eens zeer zorgvuldig is uitgevoerd en begeleid.

Plezierige samenwerking

Op basis van eerdere ervaringen wederom gekozen voor een onderzoekstraject met ondersteuning door Facit. Voldoet geheel aan onze verwachtingen. (Pro)actief meedenken in alle fases van het onderzoekstraject en een plezierige samenwerking. Zeer benaderbaar en snelle reactie op vragen. Dit onderzoekstraject was een pilot voor zowel Medrie als Facit. Bijzonder plezier om samen dit traject te doorlopen met de onderzoeksdeskundigheid vanuit Facit.

Snelle respons

Er was persoonlijk contact en snelle respons op vragen of onduidelijkheden.

Prijs/kwaliteit groot pluspunt

Facit heeft Meetingcare Thuiszorg erg goed geholpen met het Prem cliëntenonderzoek. Er waren duidelijke afspraken die ook nagekomen zijn. Vriendelijke Sabine heeft alles heel goed uitgelegd. Prijs/kwaliteit ook een groot pluspunt. En ook nog eens een super goede score voor Meetingcare Thuiszorg, maar ja daar heeft Facit dan weer geen invloed op! Ik zou Facit zeker aanbevelen voor kleine thuiszorgorganisaties zoals Meetingcare Thuiszorg.

Snelle reactietijd

Ik zou graag de snelle reactietijd willen benoemen als pluspunt van Facit. Offerte is er snel, maar ook planning van het onderzoek kan op zeer korte termijn. Er wordt echt goed meegedacht over deadlines die vanuit de organisatie gelden. Soms is dat (overheidshalve) zeer ad hoc. Facit schakelt dan snel!

Facit komt afspraken na

Alle onderzoeken met betrekking tot cliënttevredenheid hebben wij al vele jaren via Facit laten verlopen. Zij komen hun afspraken na, beschrijven duidelijk hoe het proces verloopt en leveren een helder rapport op met aanbevelingen.

Betrouwbare organisatie

Facit is een betrouwbare organisatie en de medewerkers zijn erg behulpzaam en denken mee in oplossingen.

Deskundige gespreksleiding

Facit heeft ons prima ondersteund bij de voorbereiding en uitvoering van focusgroepsgesprekken met cliënten van onze organisatie. De deskundige gespreksleiding was van meerwaarde en droeg bij aan waardevolle uitkomsten van de gesprekken.

Zeer gedegen onderzoekspartner

Facit is een zeer gedegen onderzoekspartner. Deskundig en denkt mee met wat de organisatie op dat moment nodig heeft. Bovendien is het tarief gunstig.

Deskundige partner

Facit is voor ons een betrouwbare, deskundige partner die al onze klanttevredenheidsonderzoeken voor haar rekening neemt. Er is geen reden om elders te kijken naar alternatieven.

Flexibele opstelling

De offertefase, de flexibele opstelling van Facit, de naleving van de afspraken en de rapportage stijl spreken Carinova erg aan. Ook waarderen we het dat we Facit via een vaste contactpersoon kunnen benaderen.

Geweldige organisatie

Dorine Duwel met haar team vormen samen een geweldige organisatie. Ze denken mee, zijn erg betrouwbaar en flexibel.

Alle hulp wordt geboden

De dienstverlening van Facit in ons Cliënttevredenheidsonderzoek 2020 heb ik als coördinator als zeer positief ervaren. Het was niet makkelijk in coronatijd en Facit heeft goed nagedacht over de mogelijkheden om al geprinte vragenlijsten toch nog bruikbaar te maken op een later tijdstip. Het contact per telefoon of mail is snel. Alle hulp wordt geboden.

Betrouwbare partner

De samenwerking met Facit verloopt prettig via een vaste contactpersoon. De lijnen zijn kort en we krijgen snel een reactie. Facit is een betrouwbare partner in afspraken en oplevering van producten. Er is veel expertise aanwezig.

Betrokkenheid

Korte lijnen, deskundig, verbinden theorie en praktijk, betrokkenheid, met respect voor cliënt en medewerker.

Facit doet wat ze beloven!

Facit is een betrouwbare partner waar wij al lange tijd onze cliënttevredenheidsonderzoeken aan toevertrouwen. Facit doet wat ze beloven!

Een vloeiend traject

N.a.v. eerdere ervaringen opnieuw contact met Facit opgenomen. De goede bereikbaarheid, het meedenken om goed aan te sluiten bij onze wensen en de klantgerichtheid toen er voor ons een onduidelijkheid was in de rapportage hebben het tot een vloeiend traject gemaakt.

Communicatie verliep helder en snel

De communicatie met Facit verliep altijd helder en snel. Ze hebben de PREM volledig georganiseerd en daarmee veel werk uit handen genomen. We hebben zelf praktisch niets hoeven uitvoeren. Ook de uiteindelijke rapportages zijn duidelijk en begrijpelijk opgesteld.

Nette verslagen

Korte lijnen, nette verslagen inclusief factsheet en in bezit van de benodigde licenties/tools om gegevens op de juiste plekken in te voeren, denk aan ZorgkaartNederland en Mediquest.

Back To Top