Skip to content

Uitnodiging: Kom kennismaken met Tante Co!

 
Misschien heb je al ergens gehoord of gelezen over Tante Co?  Tante Co is een meetinstrument dat in een algemene ruimte staat en via een interactief scherm feedback ophaalt. Tante Co helpt om op een leuke manier kort-cyclisch uit te vragen waar jullie je bewoners gelukkiger mee maken of wat ze ergens van vinden. Tante Co vervangt niet een reguliere clientenraadpleging en natuurlijk al helemaal niet het gesprek tussen bewoner en medewerker, maar kan wel als ondersteunend instrument dienen en helpen onderwerpen bespreekbaar te maken. Denk aan vragen als ‘Wat zou u een keer voor lekkers bij de koffie lusten?’ maar ook ‘Krijgt u bij ons genoeg informatie over corona?’. De vragen die gesteld worden via Tante Co worden bepaald door jullie agenda en activiteiten, maar ook door seizoenen, feestdagen en actualiteiten het hele jaar door.
 
Het beantwoorden van vragen met Tante Co is leuk! Na het beantwoorden van de vragen kunnen bewoners meerdere spellen spelen als beloning. De spellen die aangeboden worden stimuleren de hersenactiviteit en houden jullie bewoners actief. Van de plaatsing van Tante Co maken we een feestje en ook in de maanden daarna, is het bezoeken van Tante Co voor jullie bewoners een leuke bestemming voor een wandelingetje binnen jullie locatie.

Je merkt het al: wij zijn enthousiast over het concept van Tante Co en willen dit daarom graag integreren in ons aanbod aan uitvraagmogelijkheden. We vertellen je er graag meer over, samen met Rogier Croes, de bedenker van tante CO, tijdens een korte online bijeenkomst op 31 mei aanstaande, van 12.30 uur tot uiterlijk 13.15 uur. Krijg je al zin om kennis te komen maken met Tante Co? Meld je aan via onderzoek@facit.nl en dan sturen we je een linkje.

Back To Top