Skip to content

Uitnodiging: Start het nieuwe jaar met een online kennismaking met Tante Co!

Wellicht heb je Tante Co ooit al eens voorbij zien komen. Tante Co is een digitaal meetinstrument dat via een interactief scherm feedback ophaalt bij bewoners. In ruil daarvoor kunnen bewoners spellen doen op het scherm als beloning. De spellen stimuleren de hersenactiviteit en houden jullie bewoners actief. Met Tante Co kan je op een lokaal niveau er achter komen wat er speelt onder de bewoners en hoe je hun leefsituatie kan verbeteren.

Tante Co vervangt niet een reguliere cliëntenraadpleging en natuurlijk al helemaal niet het gesprek tussen bewoner en medewerker, maar Tante Co kan wel als ondersteunend instrument dienen. Zo kan het helpen om bepaalde onderwerpen bespreekbaar te maken. Denk aan vragen als ‘Krijgt u bij ons genoeg informatie over corona?’ of ‘Wat zou u een keer voor lekkers bij de koffie lusten?’. De vragen die gesteld zullen worden via Tante Co mogen zelf bepaald worden door bijvoorbeeld jullie agenda, activiteiten, maar ook door seizoenen, feestdagen en actualiteiten het hele jaar door.

Ben jij ook net zo enthousiast als wij en wil je graag kennis maken met Tante Co? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst op 13 januari 2022. De bijeenkomst is van 12.30 uur tot uiterlijk 13.30 uur en als je je aanmeldt via onderzoek@facit.nl dan sturen wij je een linkje.

Back To Top