Skip to content

PREM Kindzorg

Het Kwaliteitskader wijkverpleging en de Kwaliteitsstandaard Zorg aan het zieke kind en gezin in de eigen omgeving gaan in op wat de samenleving mag verwachten als een kind is aangewezen op verpleegkundige zorg in het kader van de Zorgverzekeringswet. De PREM Kindzorg, die vanaf 1 juni 2021 officieel in gebruik genomen is, is één van de bronnen die zorgprofessionals informatie geeft over wat er voor kinderen toe doet en waar verbeterpunten liggen.

Meer lezen?

Op de website van de branchevereniging Integrale KindZorg kun je de vragenlijst downloaden en van alles aan achtergrondinformatie vinden, zoals de tekst van de kwaliteitsstandaard, het handboek en de werkinstructie.

In 2021 dient de meting tussen 1 juni en 31 december 2021 te worden uitgevoerd en half januari 2022 aangeleverd te worden. Heb je belangstelling of wil je meer weten? We overleggen graag met je! Je kunt bellen met ons onderzoekssecretariaat via 0251 – 212 202 en vragen naar Dorine Duwel, of rechtstreeks mailen naar dorine.duwel@facit.nl.

Back To Top